KONTE JE ZAINTERESOVAN

Baneta Ivanovića u Čelsiju mijenja sunarodnik?

Tomović, nekadašnji prvotimac Crvene zvezde već sedam godina sa uspjehom igra u Italiji, prije Fiorentine bio je u Lećeu i Đenovi, uglavnom u formaciji sa tri igrača u odbrani, na svakoj poziciji, što je i presudno da ga Konte angažuje
0 komentar(a)
Nenad Tomović, Foto: Nezavisne.com
Nenad Tomović, Foto: Nezavisne.com
Ažurirano: 12.11.2016. 12:57h

Srpski fudbaler Nenad Tomović mogao bi već u januaru da napusti Fiorentinu i preseli se u Čelsi, prenosi ugledni italijanski list Korijere delo Sport.

Kako se navodi, menadžer Čelsija Antonio Konte, koji odlično poznaje Tomovića iz Serije A, izabrao je Srbina, nakon što je odbijen za Leonarda Bonućija iz Juventusa, Alesija Romanjolija iz Milana i Kalida Kulibalija iz Napolija.

Tomović, nekadašnji prvotimac Crvene zvezde već sedam godina sa uspjehom igra u Italiji, prije Fiorentine bio je u Lećeu i Đenovi, uglavnom u formaciji sa tri igrača u odbrani, na svakoj poziciji, što je i presudno da ga Konte angažuje.

U prilog ovoj priči ide i prihvatljiva cijena od najviše osam miliona eura, što znači da je vrlo izvjesno da Branislava Ivanovića, koji je na izlaznim vratima Stamford bridža, zamijeni sunarodnik.

Tomović je za reprezentaciju Srbije odigrao 22 utakmice, ali nije na spisku otkad je selektor Slavoljub Muslin.