Mitrović i Rukavina: Neka se Vels plaši nas

52 pregleda 2 komentar(a)
Aleksandar Mitrović i Antonio Rukavina, Foto: FSS
Aleksandar Mitrović i Antonio Rukavina, Foto: FSS
Ažurirano: 10.11.2016. 18:12h

Prvi centarfor fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović izjavio je danas da bi odbrana Velšana sa razlogom morala da strijepi od srpskih napadača i da se neće zadovoljiti remijem u Kardifu.

Srpski fudbaleri, lideri D grupe za plasman na Svjetsko prvenstvo, sjutra putuju za Kardif na duel sa Velsom koji bi mogao da odredi dalji tok kvalifikacija.

"Trebalo bi Velšani da se plaše naših napadača Tadića, Kataija i mene. U posljednje vreme igram dobro, u formi sam i nadam se da ću doprineti pobjedi Srbije u Velsu i tako nastaviti sa golovima"

Mitrović ističe da samo trijumf dokazi u obzir na gostovanju polufinalisti nedavnog šanpionata Evrope u Francuskoj.

"Bio bih zadovoljan samo sa tri boda. Imamo ekipu da dobijemo utakmicu, na svakoj tako igramo i u Velsu neće biti izuzetak. Nadam se da će Tadić da "uključi navigaciju" i da mi asistira", poručio je samouvjereno napadač Njukasla.

Desni bek Antonio Rukavina ističe da bi Srbija pobjedom u Kardifu napravila veliki korak ka plasmanu na Mundijal u Rusiji.

"Pobjedom bismo poljuljali Vels i izbacili ga iz trke, ali i utabali nama put ka Svjetskom prvenstvu. Isto tako dobili bismo veliko samopouzdanje. Sa druge strane, možda bismo bili zadovoljni bodom u zavisnostii kako se stvari budu odvijale na terenu", rekao je Rukavina.

Reprezentacija Srbije u subotu gostuje u Kardifu od 20.45, dok tri dana kasnije igra prijateljski meč protiv Ukrajine u Harkovu.

Bonus video: