Do 15 miliona klađenjem na Bregzit, pobjede Trampa i Lestera

0 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Fejsbuk
Donald Tramp, Foto: Fejsbuk
Ažurirano: 10.11.2016. 10:48h

Šta povezuje Bregzit, Lester i Donalda Trampa? Velika Britanija, koja je izglasala izlazak iz EU - Bregzit, je kolijevka fudbala, Lester je senzacionalni prvak kolijevke fudbala, a predsjednik Amerike Tramp je fudbalski zaljubljenik. Mada, ne samo to!

Tramp je još 1991. godine bio domaćin žrijebu četvrtfinala engleskog Liga kupa u sali svog "Tramp tauera", kada je izvukao kuglicu da Mančester junajted igra protiv Lidsa.

A nakon Trampove senzacionalne pobjede na predsjedničkim izborima u Americi, engleski dnevnik "Miror" poželio je kladioničarima za Novu godinu kristalnu kuglu.

Samo tako je pred početak 2016. godine bilo moguće pogoditi da će Lester biti prvak Engleske, Britanija da će izglasati Bregzit a da će Tramp biti 45. predsjednik Amerike.

Kvota da se ostvare ta tri događaja, bila je fantastičnih 3 miliona!

Portparol "Paddy Power-a", kazao je "Miroru" da su u ponudi imali taj trougao u kojem se na uplatu od eura moglo očekivati tri miliona zarade, dakle sa pet eura dobitak je iznosio 15 miliona.

On nije precizirao da li je neko prihvatio nevjerovatnu ponudu, ali zasigurno da, ako je, u roku od maja do novembra mogao je postati bogatiji za nekoliko miliona.

I crnogorske kladioničarske kuće su vidno istakle ponudu za predsjedničke izbore u Americi, ali neuporedivo opreznije od stranih kolega. Pobjeda Hilari Klinton vrijedila je 1,2, dok je trijumf Trampa donosio 4,2 eura na jedan uloženi.

Bonus video: