Savić: Zajedništvo, borba i disciplina, a ne prevelika očekivanja

Do sada su nas krasili skromnost, zajedništvo, borba i disciplina i to nam je donijelo pozitivne rezultate. Tako bi trebalo da bude i u Jermeniji”, rekao je Stefan Savić
3 komentar(a)
Savić, Foto: Filip Roganović
Savić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 09.11.2016. 17:40h

Fudbalska reprezentacija Crne Gore sjutra u sedam sati ujutro putuje u Jerevan na meč sa Jermenijom (petak, 18 sati), sa istim ambicijama kao i u Kluž i Kopenhagen – da odigra kao pravi tim, da ispuni zadatke selektora i da vjeruje u pozitivan rezultat.

Iako bi pobjeda učvrstila mjesto u vrhu tabele, nijedna utakmica u ovoj fazi nije odlučujuća...

“U opticaju je još 21 bod, rano je da pričamo o kalkulacijama. Trebalo bi da igramo rasterećeno, kao do sada, sa ciljem da se što bolje spremimo i da odigramo najbolje što možemo. Ne bi trebalo da imamo velika očekivanja i bilo kakav pritisak. Do sada su nas krasili skromnost, zajedništvo, borba i disciplina i to nam je donijelo pozitivne rezultate. Tako bi trebalo da bude i u Jermeniji”, rekao je Stefan Savić.

Jermenija će biti jača za Mhtarijana.

“Izuzetan igrač, nije igrao puno u Junajtedu, ali to ne mijenja mišljenje o njemu. Obratićemo pažnju, ali fokusirani smo na nas i našu igru, ako odradimo ono što smo pripremali na treninzima siguran sam da ćemo odigrati dobru utakmicu”, kazao je Savić.

Crna Gora će, s druge strane, prvi put u ovom ciklusu imati Marka Bašu.

“Marko trenira,, nadam se da će biti spreman. Riječ je o igraču koji uvijek donese kvalitet više i bilo bi sjajno da bude sa nama na terenu”, rekao je Savić.

Bonus video: