Murinjo ni u Junajtedu nije zadovoljan doktorima

Murinjo za sada nikoga ponaosob nije optužio za trenutno stanje, kao što je to uradio u Čelsiju prema doktorki Evi Karneiro, koja je dala otkaz upravo zbog toga
1 komentar(a)
Žose Murinjo, Foto: Reuters
Žose Murinjo, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.11.2016. 14:26h

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo je i u Mančester junajtedu izrazio nezadovoljstvo zbog povreda njegovih fudbalera i izgubio povjerenje u rad medicinskog tima.

Britanski Tajms piše da Murinjo želi da istraži zbog čega mu se igrači konstantno povrjeđuju, nakon što od početka sezone probleme sa povredama imaju Kris Smoling, Luk Šo, Vejn Runi, Antoni Marsijal, Henrih Mhitarjan, Fil Džons, Erik Bali i Maruan Felaini.

Murinjo za sada nikoga ponaosob nije optužio za trenutno stanje, kao što je to uradio u Čelsiju prema doktorki Evi Karneiro, koja je dala otkaz upravo zbog toga.

Murinjo je tada izbacio Karneiro iz ekipe poslije utakmice protiv Svonsija u prvom kolu Premijer lige, jer se naljutio kada je ljekarka ušla u teren da ukaže pomoć Edenu Azaru, a u tom trenutku je Čelsi imao devetoricu igrača na terenu.

Karneiro je tužila Čelsi i Murinja jer je, kako se izrazila, Portugalac koristio diskriminirajući i seksistički rječnik, ali je kasnije dogovoreno vansudsko poravnanje.

Bonus video: