Lajo slavio sa 9:1, poznati parovi polufinala

Među četiri najbolje ekipe u malom fudbalu našla su se tri tima sa kvalifikacionog turnira u Podgorici i jedna ekipa iz Nikšića
0 komentar(a)
Nikšićko pivo fan kup, Foto: Privatna arhiva
Nikšićko pivo fan kup, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 31.10.2016. 16:11h

Poznati su polufinalisti završnice Nikšićko pivo fan kupa.

Među četiri najbolje ekipe u malom fudbalu našla su se tri tima sa kvalifikacionog turnira u Podgorici i jedna ekipa iz Nikšića.

U reprizi polufinalnog duela sa kvalifikacionog turnira u Podgorici igraće Zagorič i Lajo, dok će se u drugom polufinalu sastati Kličevo žitomarketi i AKMF Stupovi.

Na četvrtfinalnim utakmicama palo je čak 30 golova, od čega 10 samo u duelu Lumasa i Laja koji je završen rezultatom 1:9.

Duel AKMF Stupovi - Parma obilježili su preokreti - nakon početnog vođstva Parme od 2:0, Stupovi su u poslednjim sekundama prvog poluvremena smanjili na 2:1, a u drugom poluvremenu furiozno stigli do vođstva 5:2.

Na kraju, Parma je u posljednjih minut i po dala tri gola za 5:5, meč se rješavao na penale, a slavili su Stupovi.

Zagorič, pobjednik kvalifikacionog turnira u Podgorici, teže nego što se očekivalo savladao je Indeks klub - bilo je 2:1.

Kličevo žitomarketi su rezultatom 2:0 savladali Eurozoks.

Naredne subote su na programu mečevi polufinala, a sastaju se Zagorič - Lajo u 18 časova, te sat kasnije Kličevo Žitomarketi - AKMF Stupovi.

Bonus video: