FK Gorštak se vraća na svoj teren

273 pregleda 0 komentar(a)
FK Gorštak, Foto: Prisma
FK Gorštak, Foto: Prisma
Ažurirano: 27.10.2016. 11:58h

Fudbalski klub Gorštak ponovo će igrati na svom terenu, pošto je napravio 200 metara tribina, upravnu zgradu i ograđen teren.

Predsjednik FK „Gorštak“ Đuro Milošević kazao je da je izuzetno zadovoljan što je kompanija „Beppler&Jacobson Montenegro“,u čijem sastavu posluju hoteli “Bianca Resort&Spa“ u Kolašinu i “Avala Resort&Villas“ u Budvi, prepoznala potrebu da pomogne njihovom klubu u momentu kad je u toku rekonstrukcija stadiona-terena.

„Srećni smo da ponovo možemo da ugostimo kao domaćini mnoge ekipe, a donacija koju smo dobili od naših prijatelja – kompanije „Beppler&Jacobson Montenegro“ nam je veoma značajna jer su nam sa tim sredstvima pomogli da uradimo rekonstrukciju našeg stadiona. Prvo su nam osam godina ustupali njihov teren i sad nam pomogli da napokon zaigramo ponovo i na našem.“, rekao je Milošević.

Na ovom terenu su se na pripremama već oprobale ekipe Budućnosti, Koma kao i podmladak ruske Lokomotive.

"Na terenu svakodnevno treniraju pioniri i seniori našeg kluba i ove jeseni smo zauzeli 2. mjesto na prvenstvu fudbalskih regija, a uz bolje uslove očekujemo u budućnosti i još bolje rezultate”, dodaje na kraju Milošević.

Bonus video: