BIVŠI TRENER ZVEZDE JASAN

Prosinečki: Nikad ne bih vodio hrvatski klub, ali sanjam reprezentaciju

"Da radim u hrvatskom klubu? Nema šanse, u njima se brzo iskoriste i treneri i ljudi", rekao je Prosinečki u intervjuu za agenciju Hina
2 komentar(a)
Robert Prosinečki, Foto: Www.azerifootball.ru
Robert Prosinečki, Foto: Www.azerifootball.ru
Ažurirano: 24.10.2016. 20:52h

Legendarni hrvatski fudbaler Robert Prosinečki, aktuelni selektor Azerbejdžana, izjavio je da nema šanse da radi u nekom hrvatskom klubu, ali da bi jednog dana rado bio selektor.

"Da radim u hrvatskom klubu? Nema šanse, u njima se brzo iskoriste i treneri i ljudi", rekao je Prosinečki u intervjuu za agenciju Hina.

Kako je naveo, ne sviđa mu se atmosfera u hrvatskom fudbalu, odnosno to što se čini da je Zdravko Mamić njegov apsolutni vladar.

"Postoji percepcija da Zdravko Mamić vodi hrvatski fudbal, da je apsolutni vladar - što je možda i tačno, međutim, napravio je i neke odlične stvari. Napravio je klub koji u cijeloj Evropi znaju. Neću ulaziti u druge stvari, jer neko mu je omogućio da bude "gazda".

Ipak, što se tice reprezentacije Hrvatske, Prosinečki ima drugačije mišljenje.

"Pa, ko ne bi volio voditi Hrvatsku? Ali, sada hrvatska reprezentacija dobro gura, iako su svi od samog početka bili protiv Čačića i nisu željeli da on bude selektor. Mislim da je odradio odlično Evropsko prvenstveno i samo je malo nedostajalo sreće i hrabrosti, a startovalo se dobro i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo", zaključio je Prosinečki.

Preporučujemo za Vas