Nevil: Izgledali su kao čunjevi na treningu

„Možete da izgubite fudbalsku utakmicu, ali kada izgubite i onda razmijenite dresove - ja to ne volim. Nazovite me staromodnim. Kada izgubite 0:4, čestitate protivniku, zahvalite navijačima na podršci i izađete sa terena, rekao je Gigs
0 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović i Gari Kejhil, Foto: Reuters
Zlatan Ibrahimović i Gari Kejhil, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.10.2016. 12:06h

Slavni igrač Mančester junajteda Rajan Gigs kritikovao je igrače te ekipe jer su razmijenili dresove i smijali se sa igračima Čelsija, poslije ponižavajućeg poraza od 0:4 na Stamford Bridžu.

Junajted je juče u Londonu izgubio sa 4:0 od Čelsija, što je najteži poraz trenera ekipe sa „Old traforda” Žozea Murinja u Premijer ligi.

To je bila prva utakmica Murinja na „Stamford bridžu” otkako je otpušten u decembru prošle godine.

Takođe, to je bio najteži poraz Mančester junajteda u prvenstvu još od 2011. godine i debakla od gradskog rivala Sitija od 1:6.

Poslije utakmice nekoliko fudbalera Junajteda se grlilo i smijalo sa protivničkim igračima, nekolicina je razmijenila dresove, a Gigs je izrazio nezadovoljstvo stavom igrača svog bivšeg kluba poslije ponižavajućeg poraza.

„Možete da izgubite fudbalsku utakmicu, ali kada izgubite i onda razmijenite dresove - ja to ne volim. Nazovite me staromodnim. Kada izgubite 0:4, čestitate protivniku, zahvalite navijačima na podršci i izađete sa terena”.

„Ne treba da stojite na terenu, mijenjate dresove i smijete se sa ekipom koja vas je upravo pobijedila”, rekao je Gigs, prenio je Dejli Miror.

Oštar je bio i Gari Nevil, kojem je posebno zasmetala reakcija odbrane kod gola N’Goloa Kantea.

„Izgledalo je kao da Kante igra protiv čunjeva na treningu. To je čak i kompliment za Junajtedovu odbranu”, rekao je legendardni desni bek.

Bonus video: