Novi poraz mlađe omladinske selekcije u Češkoj

0 komentar(a)
Aleksandar Miljenović, Foto: FSCG
Aleksandar Miljenović, Foto: FSCG
Ažurirano: 20.10.2016. 17:58h

Mlađa omladinska reprezentacija Crne Gore izgubila je od Češke 3:1 u drugom kontrolnom meču dva tima, koji je odigran u Mikulovu.

Prije dva dana, "sokolići" su u Šardicama poraženi 2:0.

Strijelci za domaći sastav bili su Žifček (32) i Rusek (70. i 90. minut), dok je jedini gol za ekipu Aleksandra Miljenovića postigao igrač Lovćena Božidar Bujiša (82).

"Prvim poluvremenom današnje utakmice možemo biti u potpunosti zadovoljni. Odlično smo stajali na terenu, neutralisali na pravi način odličnu selekciju Češke, ali nam je nedostajala bolja transformacija po osvojenoj lopti da utisak bude kompletan" - kazao je selektor Miljenović za zvanični sajt FSCG.

"U nastavku je do izražaja došla bolja fizička priprema protivnika, koju su iskoristili da dođu do prednosti od dva gola. Nakon što smo smanjili zaostatak preuzeli smo inicijativu i pokušali da dođemo do izjednačenja. To je ostavilo prostora protivniku, tako da su uspjeli da dođu do trećeg pogotka u posljednjem minutu, što je na kraju pokvarilo utisak. Međutim, ako uzmemo u obzir i činjenicu da smo u ova dva meča nastupili bez Carevića, Drinčića, Lekovića i igrača Mladosti koji su imali klupske obaveze, onda se realno i nije moglo više protiv Češke" - zaključio je Miljenović.

Bonus video: