Real „naciljao” Legiju i rekord, Juventus u Lionu

Madriđani žele osmu uzastopnu pobjedu na svom terenu u Ligi šampiona, čime bi postavili rekord, i sve osim toga bilo bi veliko iznenađenje
0 komentar(a)
Real Madrid, Foto: Reuters
Real Madrid, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.10.2016. 10:55h

Poslije tri sedmice pauze sutra se nastavlja takmičenje u Ligi šampiona, a prvog dana trećeg kola izdvaja se duel u Lionu gdje gostuje šampion Italije Juventus.

Torinski tim u Francusku dolazi u sjajnoj formi poslije šest vezanih pobjeda u svim takmičenjima, dok Lionu ne ide najbolje u šampionatu, tek je osmi, a dodatno je uzdrman porazom od lidera Nice (2:0).

U prethodna dva međusobna meča Juventus je oba puta slavio, a novim trijumfom bi praktično izbacio Lion iz trke za osminu finala Lige šampiona.

Grupa E donosi trenutno najveću neizvjesnost - lider Monako ide u hladnu Moskvu na noge CSKA, dok će u Leverkuzenu Hjon-Min Son biti u centru pažnje jer predvodi napad Totenhema protiv bivšeg kluba Bajera.

Legija je na „streljani” u Madridu braniocu trofeja Realu, koji će juriti gol razliku jer je konkurentska Borusija iz Dortmunda do vrha napunila mrežu Poljaka u Varšavi.

Madriđani žele osmu uzastopnu pobjedu na svom terenu u Ligi šampiona, čime bi postavili rekord, i sve osim toga bilo bi veliko iznenađenje.

Dortmund će imati težak posao na gostovanju lisabonskom Sportingu, što je možda i najatraktivnija utakmica večeri.

Maksimalni Lester ima priliku da trijumfom protiv Kopenhagena dođe na korak od druge faze, dok je Porto pred imperativom pobjede u Brižu.

Utorak - grupa E

CSKA Moskva - Monako

Bajer - Totenhem

Grupa F

Sporting - Borusija D.

Real - Legija

Grupa G

Lester - Kopenhagen

Klub Briž - Porto

Grupa H

Dinamo Zagreb - Sevilja

Lion - Juventus

Sve utakmice igraju se u standarnom terminu (20.45).

Bonus video: