Nastavlja se CFL: Budućnost u Tuzima, Mladost u Grblju

Zeta pod Goricom protiv Jedinstva, Sutjeska čeka Petrovac, Rudar sa Iskrom, Bokelj protiv Lovćena. Sve utakmice sjutra u 14.30 časova
0 komentar(a)
Rudar - Budućnost, Foto: Filip Roganović
Rudar - Budućnost, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 14.10.2016. 17:36h

Nastavlja se Telekom 1. CFL, nakon 14-dnevne pauze zbog obaveza reprezentacije.

Lider prvenstva, ekipa Budućnosti, prekinula je uspješnu seriju porazom od Rudara pod Goricom pod Goricom u posljednjem kolu prije pauze.

Ekipa Miodraga Vukotića i dalje ima tri dva boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Mladost, što će biti na ozbiljnom test u Tuzima. Lider u derbiju 10. gostuje Dečiću, koji drži treću poziciju na tabeli, koji je osvojio 10 bodova u posljednja četiri meča i čija odbrana već 374 minuta nije primila gol.

Mladost ima još teži zadatak, ali ne zbog pozicija timova na tabeli - izabranici Nikole Rakojevića gostuju Grblju u Radanovićima, gdje su izgubili čak pet puta zaredom, uz čak 14 primljenih golova. Posljednji put prije 20-ak dana, kada su u prvom meču 1/8 finala Kupa izgubili 3:1.

Zeta će ponovo igrati pod Goricom i veliki je favorit protiv posljednjeplasiranog Jedinstva, dok Sutjeska napokon ima priliku da uđe u seriju pobjeda - izabranici Nebojše Jovovića prvi put će ove sezone vezati dva trijumfa ako kraj Bistrice savladaju Petrovac. Eventualna serija Nikšićana mogla bi da se nastavi i naredne sedmice, kada gostuju Jedinstvu u Bijelom Polju.

Iskra je sjajno počela, zatim vezala dva poraza, a sjutra gostuje Rudaru. Pljevljaci su napokon "progledali" nakon pobjede protiv Budućnosti u Podgorici i danas imaju šansu da prvi put vežu dva trijumfa i pobjegnu iz opasne zone.

U Kotoru igraju Bokelj i Lovćen. Kotorani će pokušati da se iskupe za neočekivani poraz od Jedinstva u prošlom kolu, a Lovćen da ostvari tek drugu pobjedu u dosadašnjem dijelu sezone.

Sve utakmice 10. kola igraju se u subotu u 14.30 časova.

Bonus video: