Vukčević i Vešović: Sjajna smo grupa

„Ne želimo da pričamo mnogo, tek je početak i svašta može da se dogodi, to itekako dobro znamo. Najvažnije je da uživamo u igri za nacionalni tim", kaže Marko Vešović
8 komentar(a)
Vukčević, Foto: Beta-AP
Vukčević, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 13.10.2016. 14:13h

Crnogorski fudbalski reprezentativci vratili su se u svoje klubove, nakon velike pobjede nad Danskom u Kopenhagenu.

Slijede klupske obaveze, ali ne zadugo - novo okupljanje reprezentacije je već za tri sedmice, a gostovanje Jermeniji u Jerevanu (11. novembar) ništa manje značajno od svih dosadašnjih utakmica.

„Ne želimo da pričamo mnogo, tek je početak i svašta može da se dogodi, to itekako dobro znamo. Najvažnije je da uživamo u igri za nacionalni tim. Imamo sjajnu atmoferu, sjajna smo grupa, dopunjavamo jedni druge na terenu, odlično radimo na treninzima i - pravimo rezultate“, kaže Marko Vešović, potvrdivši da i "mlađa garda“ slijedi primjer onih koji su sa Crnom Gorom osjetili i uspone i padove.

Naredni meč reprezentacije već se iščekuje s nestrpljenjem. To je ono što su dobijili bod u Rumuniji, te pobjede nad Kazahstanom i Danskom.

„Ono što me najviše ispunjava je to što smo ljudima u Crnoj Gori donijeli zadovoljstvo i radost. Malo ko je vjerovao da ćemo imati sedam bodova iz tri meča, da ćemo primiti samo jedan gol i želimo da nastavimo ovim ritmom, ali isključivo korak po korak, od meča do meča“, ističe Nikola Vukčević.

Bonus video: