Levandovski srušio Jermeniju u 95, Rumuni zastali u Astani

Šta bi Poljaci bez Levandovskog?
0 komentar(a)
Robert Levandovski, Foto: Reuters
Robert Levandovski, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.10.2016. 21:03h

Poljska je preko 60 minuta imala samo remi u džepu s igračem više protiv Jermenije, panika je bila prisutna na Narodnom stadionu u Varšavi, ali je mučenje prekinuo - Robert Levandovski!

Golgeter Bajerna je prvo pogodio za 1:0, gosti su odmah izjednačili, da bi popularni Leva u 95. minutu donio tri boda koja su Poljake lansirala na diobu prvo mjesta u grupi E, zajedno sa Crnom Gorom.

A Kazahstan se izdigao nakon debakla u Podgorici, dok je Rumunija izgleda u subotu u Jerevanu ispucala sve što je imala u napadu.

Prvi meč 3. kola grupe E završen je remijem, nije bilo golova, a praktično da nije bilo ni šansi, pa je Kazahstan dokazao da će u kvalifikacijama uglavnom bodove tražiti na domaćem terenu.

A ovo mu je bio drugi, nakon što je na startu remizirao sa Poljacima, iako je gubio sa 2:0.

Rumuni takođe imaju dva remija, poslije onoga sa Crnom Gorom, a jedini trijumf su upisali protiv Jermenije koju su u subotu razbili sa 5:0...

"Možda smo i mogli da damo gol, ali znali smo da je teško igrati na ovom terenu, da nije jednostavno doći do pobjede. Realno smo bili i bliži golu od domaćina, koji gotovo da nije zaprijetio, ali nismo našli način da postignemo pogodak", rekao je ofanzivni vezista Rumuna Nikolae Stanćiu.

Meč su obilježile i dvije povrede igrača Rumunije - Kozmina Mocija i Aleksandrua Ćipćiua.

"Ne bi bilo dobro da su njihove povrede ozbiljne", dodao je fudbaler Anderlehta.

Bonus video: