Grizman: PSŽ mi nije u planovima, Atletiko je moj tim

"Nikada ne znaš šta može da se dogodi u budućnosti, ali trenutno mi PSŽ nije u planovima. Možda jednog dana bude, ali sada je Atletiko moj tim. Osjećam se odlično u Madridu i imam veliku želju da osvajam trofeje sa Atletikom"
0 komentar(a)
Grizman, Foto: Reuters
Grizman, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.10.2016. 09:54h

Najbolji fudbaler Atletiko Madrida Antoan Grizman odbacio je mogućnost da se uskoro vrati u domovinu i potpiše za Pari Sen Žermen.

Grizman se dugo nalazi na meti Parižana, ali je u junu odlučio da produži ugovor sa "jorgandžijama" i nastavi rad sa trenerom Dijegom Simeoneom.

"Nikada ne znaš šta može da se dogodi u budućnosti, ali trenutno mi PSŽ nije u planovima. Možda jednog dana bude, ali sada je Atletiko moj tim. Osjećam se odlično u Madridu i imam veliku želju da osvajam trofeje sa Atletikom", rekao je Grizman za francuski Radio 3.

Grizman je prošle sezoni bio u užem izboru za najboljeg fudbalera Evrope (Kristijano Ronaldo ponio nagradu), ali je bio MVP Evropskog prvenstva, gdje je Francuska u finalu poražena od Portugala.

Sa odličnim partijama nastavio je i ove sezone, pošto je na osam utakmica dao šest golova i najzaslužniji je što Atletiko drži prvo mjesto na tabeli Primere.

Grizman je od 2014. godine član Atletika u koji je došao iz Sosijedada.

Bonus video: