FA dala ponudu Manćiniju, imaće godišnju platu od tri miliona eura

Englezi, koje privremeno vodi Garet Sautgejt, sjutra veče nastavljaju kvalifikacije gostovanjem Sloveniji, a Manćini bi mogao da debituje 11. novembra protiv Škotske u 4. kolu grupe F
1 komentar(a)
Roberto Manćini, Foto: Reuters
Roberto Manćini, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.10.2016. 16:06h

Promocija Roberta Manćinija u selektora Engleske je samo pitanje dana, prenose ostrvski mediji i ističu da je Fudbalska asocijacija već dala zvaničnu ponudu bivšem treneru Intera.

Sada se čeka odgovor Manćinija, koji je definitivno zainteresovan za posao, a ako pristane potpisaće ugovor do 2018. (zaključno sa Mundijalom u Rusiji) i imati platu od tri miliona eura godišnje.

Italijan je u subotu uživo gledao na "Vembliju" trijumf Albiona nad Maltom i tu je navodno i dogovorena saradnja koja će biti ozvaničena narednih dana.

Popularni Manćo u Englesku stiže da naslijedi Sema Alardajsa koji je nakon svega 67 dana morao da napusti reprezentaciju zbog skandala s menadžerima u koji je bio umiješan.

Englezi, koje privremeno vodi Garet Sautgejt, sjutra veče nastavljaju kvalifikacije gostovanjem Sloveniji, a Manćini bi mogao da debituje 11. novembra protiv Škotske u 4. kolu grupe F.

Bonus video: