Vukčević: Gol ću pamtiti do kraja života

„Definitivno da nam mnogo znači taj trijumf nad Kazahstanom, niko nije očekivao tako ubjedljivu pobjedu”, rekao je vezista Brage na brifingu u trening kampu
5 komentar(a)
Nikola Vukčević, Foto: Savo Prelević
Nikola Vukčević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.10.2016. 15:34h

Vezista Brage, Nikola Vukčević, kazao je da će utakmicu sa Kazahstanom pamtiti do kraja života, navodeći da ubjedljiv trijumf crnogorskim fudbalerima mnogo znači uoči gostovanja Danskoj.

Strijelac drugog gola u trijumfu protiv Kazahstana podsjetio da je na stadionu pod Goricom debitovao u dresu Budućnosti i reprezentacije.

„Definitivno da nam mnogo znači taj trijumf nad Kazahstanom, niko nije očekivao tako ubjedljivu pobjedu. Sigurno da mnogo mirnije idemo u Dansku na sljedeću utakmicu gdje želimo da nastavimo seriju koju smo dobro počeli još u Rumuniji”, kazao je Vukčević na brifingu u trening kampu.

On je ponovio da je gol u reprezentativnom dresu jedan od najljepših trenutaka u životu.

„To je utakmica koju ću pamtiti do kraja života, definitivno je ovo jedan od najljepših trenutaka u životu. Na ovom stadionu sam debitovao za Budućnost, debitovao za reprezentaciju i evo sada postigao i gol prvijenac. Mnogo sam srećan zbog toga i želio bih posebno da se zahvalim publici i saigračima što su mi omogućili tako lijepu noć”, kazao je Vukčević.

On je, upoređujući prijateljsku i predstojeću kvalifikacionu utakmicu Crne Gore i Danske, kazao da one nemaju mnogo sličnosti.

„To je definitivno nova, drugačija utakmica, mi smo pretrpjeli dosta promjena, selektor je drugi, jesmo tada izgubili, ali vjerujem da ovog puta mi možemo da se vratimo makar sa bodom”, rekao je Vukčević.

On je kazao da ne poznaje dovoljno Dansku, osim Kristijana Eriksena.

„Iskren da budem, ne poznajem toliko selekciju Danske, gledao sam Eriksena, izuzetan je kreativac. To je sve što vam mogu reći”, rekao je Vukčević.

Duel Crne Gore i Danske na programu je u utorak u Kopenhagenu.

Bonus video: