Omladinci remizirali protiv Luksemburga

3 komentar(a)
Omladinska fudbalska reprezentacija, Foto: FSCG
Omladinska fudbalska reprezentacija, Foto: FSCG
Ažurirano: 05.10.2016. 08:37h

Omladinska reprezentacija Crne Gore remizirala je sa Luksemburgom u prvom prijateljskom meču koji je odigran u Folšetu (2:2).

Tim Aleksandra Miljenovićeva je imao veliki broj prilika, a domaćin je do remija uspio da dođe udarcima sa bijele tačke u drugom poluvremenu.

Meč je otvoren šansom Drinčića u petom minutu koji je udarcem glavom zatresao prečku gola domaćih.

Deset minuta kasnije Burzanović je fenomenalnim pasom ostavio Hadžiosmanovića samog sa golmanom protivnika koji je uspio da zaustavio pokušaj našeg napadača.

Burzanović je u 34. minutu pokušao udarcem sa 12 metara da pogodi metu, ali je još jednom Jiang dobro intervenisao i odbio loptu u korner.

Ipak, prije odlaska na odmor odbrana domaćih je kapitulirala - Krnić je nakon prodora po lijevoj strani uposlio Hadžiosmanović koji ovog puta nije ostavio šansu protivničkom golmanu i sa par metara pogodio mrežu.

Nakon deset minuta igre u nastavku susreta Burzanović je nakon dodavanja Račića preciznim udarcem sa osam metara udvostručio prednost našeg tima.

"Sokoli" su nastavili sa napadima, pa je pet minuta kasnije Krnić sa sedam metara poslao loptu pored gola, a u 62. minutu udarac Burzanovića sa iste udaljenosti zaustavio je još jednom Jiang.

U 63. minutu dosuđen je sumnjiv penal nakon starta Vukotića, a Brandenburger je smanjio na 2:1.

Minut nakon šanse Krnića u 75. Luksemburg je izjednačio - sada je jedanaesterac iskoristio Avdusinović.

Krnić je potom pogodio i prečku...

"Imali smo dobar posjed lopte, pas igru. Stvorili smo puno šansi i postigli samo dva gola, jer je u pojedinim situacijama bilo teže promašiti nego postići pogodak. Umjesto da zabilježimo ubjedljivu pobjedu Luksemburžani su iz dva interesantno dosuđena penala i jedina dva upućena udarca ka našem golu postigli dva gola. Zaista ostaje žal što jednu dobru igru nismo krunisali ubjedljivom pobjedom, ali imamo priliku da za dva dana i to nadoknadimo", rekao je selektor Miljenović.

Isti rivali odigraće revanš meč u četvrtak sa početkom u 18.30 časova.

Bonus video: