Morati demantovao, ali mediji tvrde da se vraća u Inter

Tohir bi do 30. novembra trebalo da proda svoje akcije. Ostaje da se vidi da će ih kupiti kompanija Suning ili Morati
53 pregleda 0 komentar(a)
Morati i Tohir, Foto: Beta/AP
Morati i Tohir, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 04.10.2016. 18:35h

Inter su ljetos preuzeli kineski vlasnici, Erik Tohir kontroliše još 31 odsto akcija kluba, ali izgleda da je došlo vrijeme da se Indonežanin oprosti od milanskog giganta.

U novoj upravi se, po svemu sudeći, otvara mjesto za povratak Masima Moratija, legendarnog predsjednika koji je prije tri godine prodao klub upravo Tohiru.

Navijači već maštaju o velikom Moratijevom povratku, a rimska "Republika" danas je objavila da će bivši vlasnik otkupiti 31 odsto koliko posjeduje Tohir i zvanično se vratiti u klub, zajedno sa Markom Tronketi-Proverom iz Pirelija.

Uslijedio je, međutim, demant Moratija, ali i Pirelija...

"Pročitao sam sve što je napisano i ne znam koji je povod takvih informacija, jer one nisu tačne. Makar ne u ovom trenutku, vidjećemo u budućnosti. Žao mi je što moram da razočaram navijače - sada nije u mojim planovima da se vratim u klub", rekao je Morati.

Nije, ipak, nikog ubijedio da se stvarno neće vratiti.

Samo je izgleda pitanje vremena, a italijanski mediji vjeruju da bi to moglo da se dogodi na ljeto, kada će svakako klub imati više prostora za promjene u upravi.

"Kineski vlasnici iz kompanije Suning su ozbiljni ljudi, siguran sam da je Inter u pravim rukama. Da li su me stvarno pitali da se vratim? Jesu", jasan je Morati, čiji je povratak izgleda samo pitanje trenutka.

Tohir bi do 30. novembra trebalo da proda svoje akcije. Ostaje da se vidi da će ih kupiti Suning ili Morati.

Bonus video: