Petev srećan što je preuzeo zagrebački Dinamo

0 komentar(a)
Ivajlo Petev, Foto: Dinamo Zagreb
Ivajlo Petev, Foto: Dinamo Zagreb
Ažurirano: 29.09.2016. 16:01h

Novi trener Dinama iz Zagreba Bugarin Ivajlo Petev rekao je danas da njegovu ekipu čeka težak posao, ali da vjeruje da će se taj fudbalski klub vratiti dobrim rezultatima.

"Srećan sam što sam došao u Dinamo. Uvijek sam želio da radim u ovakvom klubu. Moramo mnogo da radimo kako bismo svi bili zadovoljni igrom Dinama i kako bismo imali dobre rezultate. Neće biti lako, ali sam siguran da će se Dinamo vratiti tamo gdje pripada", rekao je Petev na predstavljanju.

Petev je dodao da je bio "sto odsto siguran" da želi da preuzme zagrebački klub.

Govoreći o svom prvom testu, utakmici protiv Hajduka u nedjelju, Petev je rekao da se nada da će se igra Dinama popraviti u odnosu na onu iz utakmice protiv Juventusa u Ligi šampiona (0:4) i da će učiniti sve da dobro upozna igru splitskog kluba i da se pripremi za utakmicu.

On je naveo da je važno da Dinamo igra kao ekipa.

"Dinamo ima mnogo dobrih igrača, ali je meni važna ekipa. Ako igramo kao ekipa, svaki je igrač individualno bolji", rekao je 41-godišnji bugarski trener i dodao da se nada da će se na terenu vidjeti njegova "vizija kao trenera".

"Svaki igrač mora da pruži sto odsto sebe, kako ja kao trener, tako i svi igrači i radnici u klubu", dodao je Petev.

Bugarski fudbalski savez (BFU) je u utorak raskinuo ugovor sa Petevim koji je bio selektor reprezentacije. Prije toga predvodio je Ljubimec, AEL Limasol, Levski i Ludogorec.

Bonus video: