„Sedamdeset hiljada ljudi bi htjelo u naše cipele”

Menadžer Mančester junajteda zaključio je uvodni sastanak sa ekipom pred meč sa Lesterom motivišućom porukom, podsjetivši svoje igrače čiji dres nose
0 komentar(a)
Žoze Murinjo i Vejn Runi, Foto: Reuters
Žoze Murinjo i Vejn Runi, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.09.2016. 13:48h

Fudbaleri Mančester junajteda nasmijani se okreću utakmici protiv Zorje u Ligi Evrope. Za sobom su ostavili težak period, tri uzastopna poraza i glasne kritike.

Lijepo subotnje popodne na „Old trafordu” je promijenilo sve. „Đavoli” su zaigrali najbolje ove sezone i bez Vejna Runija za samo 45 minuta napunili mrežu Lestera do vrha.

Pol Pogba je postigao prvi gol, ekipa je čak tri puta pogodila poslije kornera, pojedinci u dresu „đavola” odigrali su svoj najbolji fudbal ove sezone... A svemu je prethodio „vatreni” govor Žozea Murinja.

Menadžer Mančester junajteda zaključio je uvodni sastanak sa ekipom motivišućom porukom, podsjetivši svoje igrače čiji dres nose.

„Šef je zaista htio da unese uzbuđenje u svlačionicu”, otkrio je Kris Smoling, jedan od strijelaca protiv Lestera.

„Rekao je da je na tribinama 70 hiljada navijača koji žele da budu u našim i njegovim cipelama. Htio je da istakne koliko smo srećni što smo tu gdje smo i da bi zato trebalo da izađemo na teren da uživamo”, dodao je Englez.

Epilog takvog sastanka, kao i same utakmice, bio je poznat već do poluvremena.

„Vidjeli ste da su svi zaista uživali i da je njegova poruka prihvaćena na pravi način”, podvukao je Smoling.

Junajted je pobjedom zauzeo 6. mjesto na tabeli, sa 12 bodova nakon šest kola.

Bonus video: