Lalatović: Zvezda je blagi favorit, ali se Vojvodina nikog ne plaši

0 komentar(a)
Nenad Lalatović, Foto: Beta
Nenad Lalatović, Foto: Beta
Ažurirano: 23.09.2016. 14:53h

Trener Vojvodine Nenad Lalatović ocijenio je danas da je Crvena zvezda favorit u derbi meču 10. kola Super lige, ali je istakao da njegovi fudbaleri žele da ostanu na prvom mjestu tabele.

"Nema potrebe da trošim riiječi o Zvezdi. To je naš najveći klub, ali isto tako, veliki klub smo i mi. Imaju sjajan tim, sa sjajnim igračima i sjajnim trenerom, mojim kolegom (Miodragom) Grofom Božovićem. Igraju pred svojom publikom, pa iako smo mi prvi, zbog domaćeg terena su oni blagi favoriti. Naš cilj se, međutim, zna. Idemo tamo da se nadigravamo sa njima i odigramo što bolje, odnosno da se u naš Novi Sad vratimo neporaženi. Na taj način bismo ostali na prvoj poziciji, što bi za nas bilo sjajno", rekao je Lalatović novinarima u Novom Sadu.

Trener je novinarima odgovorio da ga ne bi iznenadilo da bude lijepo dočekan na "Rajku Mitiću", ali je istakao da razmišlja samo o svom timu.

"Ne bih se iznenadio. Kao što znate, ja sam ponikao u Crvenoj zvezdi, igrao tamo od svoje sedme-osme godine, bio kapiten, osvojio četiri trofeja i mnogo toga lijepog mi se tamo desilo. Ako bi se tako nešto desilo, sigurno bi mi prijalo, iako ne razmišljam o tome. Razmišljam samo o utakmici i tome kako da Vojvodina odigra što bolje, odnosno kako da se vratimo neporaženi. To bi bio najveći uspjeh, kako za mene, tako i za naše navijače, igrače i upravu kluba", rekao je Lalatović.

Utakmica Crvena zvezda - Vojvodina igra se u nedjelju od 19.00.

Bonus video: