Fabregas: Neka novinari prestanu sa glupostima

Čelsi je sinoć prošao u četvrto kolo Liga kupa pošto je poslije preokreta pobijedio Lester sa 4:2
0 komentar(a)
Sesk Fabregas, Foto: Beta/AP
Sesk Fabregas, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 21.09.2016. 08:17h

Vezista Čelsija Sesk Fabregas rekao je da se nada da će njegova dobra igra u utakmici sa Lesterom u Liga kupu spiječiti medije da pišu gluposti o mogućem odlasku sa "Stamford bridža".

Čelsi je sinoć prošao u četvrto kolo Liga kupa pošto je poslije preokreta pobijedio Lester sa 4:2.

"Plavci" su gubili sa 2:0, izjednačili su do 50. minuta, a Fabregas je golovima u produžecima obezbijedio trijumf protiv šampiona Engleske.

Od dolaska trenera Antonija Kontea ovog ljeta u Čelsi Fabregas nijednom nije bio starter u prvenstvu, ali je sinoć dobio priliku da igra od početka.

"Srećan sam prije svega što sam igrao od početka, a onda, ako mogu da pomognem ekipi da pobijedi, to je fantastično. Nadam se da će ovo ućutkati neke novinare i koga god još, sve one koji pričaju i pišu gluposti. Skoncentrisan sam na dobru igru i kada dobijem šansu da pokažem ono što znam da mogu želim da uradim mnogo za ovaj tim", rekao je Fabregas.

A Konte je rekao je da mu je drago što je ekipa prošla u četvrto kolo.

"Sesk je pametan, lukav igrač, on vidi utakmicu, osjeća situaciju. Drago mi je zbog njega, pošto je u utakmicama u kojima nije bio starter uvijek pokazivao sjajan stav", istakao je Konte.

Bonus video: