Dele Ali ostaje u Totenhemu do 2022.

On je prošlog avgusta debitovao za Totenhem, bio je jedan od najboljih igrača ekipe koja je prošle sezone zauzela 3. mjesto u prvenstvu i proglašen je za najboljeg mladog igrača Premijer lige, a već je produžio ugovor u januaru
0 komentar(a)
Dele Ali, Foto: Reuters
Dele Ali, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.09.2016. 11:55h

Fudbaler Totenhema Dele Ali produžio je ugovor do 2022. godine, saopštio je danas londonski klub.

Kako su naveli britanski mediji, 20-godinšnji vezista je dobio bolje uslove u novom ugovoru, kojim će na Vajt Hart Lejnu ostati do 2022. godine.

On je prošlog avgusta debitovao za Totenhem, bio je jedan od najboljih igrača ekipe koja je prošle sezone zauzela 3. mjesto u prvenstvu i proglašen je za najboljeg mladog igrača Premijer lige, a već je produžio ugovor u januaru.

Ali je prošle sezone postigao 10 golova u prvenstvu. Prošlog novembra je debitovao za reprezentaciju Engleske, a bio je u ekipi na Evropskom prvenstvu u Francuskoj ovog ljeta.

“Kada sam bio mlad i kada nisam igrao fudbal, želio sam da se ugledam na fudbalere, tražio sam ih na veb sajtovima, želio sam da vidim kako igraju. I dalje sam isti, za mene se ništa nije promijenilo, ostao sam isti”.

“Srećan sam što sam ovdje i što igram za Totenhem. Ne mogu da zamislim bolje, sa ovakvim navijačima i trenerom i mladim timom, ovo je sjajno mjesto”, rekao je Dele Ali za klupski sajt.

Prije njega ugovore sa Totenhemom su produžili Kristijan Eriksen, Erik Dajer, Hari Vinks i Tom Kerol, a očekuje se da će uskoro tu uraditi i Dani Rouz, Jan Vertongen i Erik Lamela.

Bonus video: