Zidan: Ima još 60 utakmica, nastaviću da rotiram

“Promjene u timu su donijele rezultat, uvijek rotiramo i nastavićemo tako da radimo. Imam 24 kvalitetna igrača, ostaje nam još 50 utakmica i fudbaleri moraju da se mijenjaju”, rekao je trener Reala.
1 komentar(a)
Zinedin Zidan, Foto: Reuters
Zinedin Zidan, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.09.2016. 08:24h

Trener Real Madrida Zinedin Zidan bio je zadovoljan time što je njegov tim savladao Espanjol (2:0), uprkos izostancima Kristijana Ronalda i Gareta Bejla.

Golove su postigli Hames Rodriges i Karim Benzema, pa Real ima maksimalan učinak poslije četiri kola.

“Zadovoljan sam, ne samo Hamesom i Benzemom, nego i igrom generalno, odigrali smo kolektivno. Morao sam da stavim Rodrigesa u sredinu, kao desetku iza Benzeme, bio je vrlo dobar”, kaže francuski stručnjak.

“Promjene u timu su donijele rezultat, uvijek rotiramo i nastavićemo tako da radimo. Imam 24 kvalitetna igrača, ostaje nam još 50 utakmica i fudbaleri moraju da se mijenjaju. Zahvaljujući trudu svih, za sada nam ide dobro”, dodao je trener Reala.

Zidan kaže da nije vidio navodno Ramosovo igranje rukom (“mislim da ga je lopta pogodila u lice”), kao i da je Kazemiro dobio jak udarac.

U sljedećem kolu, već u srijedu, Real igra sa Viljarealom kod kuće.

Ovo je bila 16. uzastopna pobjeda Reala u Primeri pod vođstvom Zidana, a prije Francuza to je uspio samo Pep Gvardiola s Barselonom.

Bonus video: