Iskra je apsolutni hit: I Bokelj u seriji Danilovgrađana

Ekipa Radisava Dragićevića je upisala četvrtu pobjedu u posljednjih šest kola, u kojima ima i dva remija, pa je sasvim zasluženo na diobi 2. mjesta sa ekipom Mladosti
80 pregleda 1 komentar(a)
Iskra, Foto: Boris Pejović
Iskra, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 17.09.2016. 20:34h

Iskra je prošle sezone tek u baražu obezbijedila opstanak u Telekom 1. CFL i očekivalo se da će se do kraja grčevito boriti za opstanak. Ali, tim iz Danilovgrada je apsolutni hit sezone - ekipa Radisava Dragićevića je upisala četvrtu pobjedu u posljednjih šest kola, u kojima ima i dva remija, pa je sasvim zasluženo na diobi 2. mjesta sa ekipom Mladosti.

"Znali smo da nas čeka težak meč. Srećom, na vrijeme smo postigli gol i sačuvali prednost do kraja. Opet su se vidjele slabosti u napadu, to moramo da ispravimo", rekao je Dragićević.

U fantastičnoj seriji Iskre se našao i Bokelj, koji je na stadionu „Braće Velašević” izgubio 1:0. Jedini gol je dao 17-godišnji štoper Miloš Drinčić, koji je u 38. minutu odlično reagovao nakon centaršuta Armina Bošnjaka i glavom zatresao mrežu Jovana Perovića.

"Dobro smo počeli i imali dva zicera da povedemo. Takve greške se skupo plaćaju - istakao je trener Bokelja Slobodan Drašković.

ISKRA - BOKELJ 1:0

Danilovgrad - Stadion „Braće Velašević”. Gledalaca: 400. Sudija: Miloš Savović (Podgorica). Strijelac: Drinčić u 38. minutu. Žuti kartoni: Nikolić, Kalezić (Iskra).

Iskra: Lakićević, Radunović, Kovačević (82. Perutović), Savićević (65. Nikolić), Drinčić, Petrović, Krstović (38. Burzanović), Mladenović, Kalezić, Bulajić, Bošnjak.

Bokelj: Perović, Radunović, Zlatičanin, (46. Avramović), Maraš (46. Pajović), Ognjanović, Tomić, Todorović, Maurisio, Vučinić, Macanović (71. Kotorac), Simunović.

Bonus video: