Marić najavio čistku nakon novog neuspjeha Rudara

"Ovo je bilo, malo je reći, katstrofa. Vjerovatno ćemo tražiti ekipu među mlađim igračima koji hoće da se bore za boje ovog kluba. Kažu malo gledalaca, pa ko će da dođe da gleda ovo, ko? Ovo je sramota, katstrofa", rezigniran je bio Marić.
113 pregleda 3 komentar(a)
Mirko Marić, Foto: Filip Roganović
Mirko Marić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 17.09.2016. 20:06h

Nakon remija sa Grbljem biće velike čistke pod Golibinjom, makar je tako najavio trener najtrofejnijeg kluba u Crnoj Gori, Mirko Marić.

"Nakon što smo propustili tri šanse iz prvog napada smo primili gol i tu se naša igra srušila. Ne mogu da vjerujem da ovako iskusna ekipa može da ovako padne poslije primljenog gola. Ovo je bilo, malo je reći, katstrofa. Vjerovatno ćemo tražiti ekipu među mlađim igračima koji hoće da se bore za boje ovog kluba. Kažu malo gledalaca, pa ko će da dođe da gleda ovo, ko? Ovo je sramota, katstrofa", rezigniran je bio Marić.

Na početku se nije moglo naslutiti da će duel sa Grbjem imati, po domaćina, razočaravajući epilog. Melunović u 7. i 9, odnosno Noma u 8. minutu, bili su u odličnim šansama. Dva minuta nakon toga Ivan Jablan je bio brži od oba štopera Rudara i savladao Miloša Radanovića.

Od tog momenta Grbalj je kontrolisao utakmicu, a Jablan je u dva navrata u 21. i 32. minutu mogao da dotuče Rudar.

"Imali smo potpunu kontrolu u prvom poluvremenu i mogli smo da kaznimo Rudar sa još nekim golom i ostaje žal za pobjedom. Drugo poluvrijeme bilo je dosta konfuzno i sa naše i sa njihove strane. Naravno da ne možemo da budemo nezadovoljni, ali žalimo za pobjedom", kazao je trener Grblja Miljan Radović.

U 57. minutu Jablan je stigao do lopte prije Tomkovića, ali Radanović je ponovo spasio svoj tim. U 65. minutu centrirao je Stevan Reljić, a Melunović glavom uspio da donese bod Rudaru, ali ne i da popravi opšti utisak nakon utakmice.

Rudar - Grbalj 1:1

Pljevlja - Stadion pod Golubinjom. Gledalaca: 250. Sudija Pavle Radovanović (Podgorica). Strijleci: Melunović u 65. minutu za Rudar, Jablan u 11. minutu za Grbalj. Žuti kartoni: Radanović, Ivanović (Rudar), Garuš, Nikolić, Zorica (Grbalj).

Rudar: Radanović, Noma, Alić (46. Marković), Tomković (70. Radišić), Sopo, Ivanović, Jovanović, Vuković (74. Golubović), Melunović, Brnović, Reljić.

Grbalj: L. Carević, Grivić, Nikolić, Zorica, Jablan (75. Damjanović), Garuš (86. Vujović), Vukčević, M. Carević, Manojlović, Pavlović, Tučević (71. Dragićević).

Bonus video: