Božinov: Tomić je imao problem sa svima, a najveći sa samim sobom

0 komentar(a)
Valeri Božinov i Ivan Tomić, Foto: Mozzartsport.com
Valeri Božinov i Ivan Tomić, Foto: Mozzartsport.com
Ažurirano: 12.09.2016. 17:56h

Ivan Tomić nije prošao kao trener Partizana, iako je prošle sezone donio Kup Srbije, a bugarski napadač Valeri Božinov otkrio je koliko je bivši šef stručnog štaba "crno-bijelih" u stvari imao problema u svlačionici.

Navodno, problema za koje je sam kriv.

"Ma on je imao problema sa svima, ali prije svega ima problem sa sobom. Najveći. On to dobro zna, ali on je sada nebitan. Kao trener moraš prije svega da budeš psiholog. Ne zato što sam ja u pitanju", rekao je Božinov koji se nije naigrao kod Tomića i dodao:

"Nemoguće je da sa svakim trenerom imaš idealan odnos. Ipak, svi su kroz karijeru bili pošteni prema meni. On nije. Ma, nije on bitan. Kada je trebalo da bude bitan, on to nije iskoristio.

Sada je trener Partizana Marko Nikolić.

"Kako jedan trener može da promijeni sve. Pričam iz svoje perspektive. Ja sam drugačiji igrač. Ne zato što sada igram. Pričao sam sa njim i čovjek je bio pošten prema meni. Rekao je šta želi od mene i sada sve ide kako treba. Marko je pokrenuo mnogo igrača i sada se oni drugačije ponašaju, treniraju... Znam da je potrebno vrijeme da sve dođe na svoje mjesto, ali novi trener poznaje mentalitet. Zna šta treba, ali kao što kažem potrebno mu je vrijeme. Nema on čarobni štapić", istakao je Božinov.

Bonus video: