Isko nije htio kapitensku traku, navijači mu zviždali, Valdano: Loše je što nije tražio oproštaj

"Pokušao sam da dam Isku kapitensku traku kada sam izlazio iz igre. Ali on mi je rekao da je dam Karvahalu koji je bio moja zamjena. Ne znam šta je razlog", rekao je Marselo
242 pregleda 0 komentar(a)
Isko na meču protiv CSKA, Foto: JUAN MEDINA
Isko na meču protiv CSKA, Foto: JUAN MEDINA

Real Madrid sinoć je ubjedljivo poražen od CSKA u šestom kolu Lige šampiona - "armejci" su slavili 3:0, a meč je obilježila i jedna neobična situacija.

Fudbaler Madriđana Isko, navodno nije htio da preuzme kapitensku traku od Marsela, kada je Brazilac izašao iz igre.

"Pokušao sam da dam Isku kapitensku traku kada sam izlazio iz igre. Ali on mi je rekao da je dam Karvahalu, koji je bio moja zamjena. Ne znam šta je razlog", rekao je Marselo.

I tu nije kraj. Naime, u jednom trenutku izgledalo je da se španski reprezentativac svađa sa navijačima. On se u jednom trenutku nakon rasprave sa sudijom okrenuo ka tribinama i uzviknuo: "Šta vi hoćete?".

Poslije meča ispraćen je zvižducima.

O Iskovim postupcima govorio je generalni menadžer Reala, Horhe Valdano. On je fudbaleru zamjerio što se nije na kraju meča izvinio za svoje postupke.

"Razumijem Iska, u sportu ima emocija. Nije lako kada uzgubiš razum u nekom trenutku. Ono što mislim da je loše je što on nije došao na kraju meča da objasni šta se desilo i da traži oproštaj", kazao je Horhe Valdano.

Bonus video: