"Đavoli" nude Ibrahimoviću reviziju ugovora

0 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović, Foto: Twitter.com
Zlatan Ibrahimović, Foto: Twitter.com
Ažurirano: 11.09.2016. 12:33h

Uprava Mančester junajteda ponudila je Zlatanu Ibrahimoviću produžetak ugovora na još jednu sezonu, što znači da bi ostao na "Old Trafordu" do ljeta 2019. godine.

Kako saznaje Goal.com, uprava "đavola" očarana je igrom Ibrahimovića i ponudila mu je novi, trogodišnji ugovor, i to nakon samo četiri utakmice u Premiejr ligi.

Kako prenose skoro svi ostrvski mediji, u Junajtedu su uvjereni da doskorašnji kapiten reprezentacije Švedske bez problema može da igra na visokom nivou do 38. godine života.

Ibrahimović je ljetos napustio Pari Sen Žermen i kao slobodan igrač 1. jula, stigao u Junajted za platu od skoro 12 miliona eura, a prema novom ugovoru cifra će biti veća.

On je na prve četiri utakmice u Premijer ligi postigao isto toliko golova, s tim, što bi mu na sinhronizaciji u pogotku volejem protiv Mančester sitija, pozavidio i olimpijski pobjednik u tekvondou.

Sam Ibrahimović je neposrdno pred mančesterski derbi naglasio da mu u novom klubu samo smeta neuporedivo niža plata od one u Pari Sen Žermenu.

Bonus video: