Jovetić: Razočaran sam što ne igram Ligu Evrope!

"Nadam se da ćemo proći grupu i da ću kasnije, u januaru naredne godine, biti licenciran. Nadam se i da ćemo osvojiti Ligu Evrope", rekao je Jovetić
2 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Inter.it
Stevan Jovetić, Foto: Inter.it
Ažurirano: 06.09.2016. 16:51h

Stevan Jovetić je u dobroj formi, pokazao je to u Klužu igrajući za crnogorsku reprezentaciju, a sada ga čeka potpuno drugačija atmosfera u Interu - borba za mjesto u timu kod novog trenera Franka de Bura.

Jo-Jo u prva dva meča ove sezone za "crno-plave" nije nastupio, protiv Palerma nije bio ni na klupi, pretpostavlja se da je razlog to što je trebalo da napusti klub na samom kraju prelaznog roka.

To se, ipak, nije desilo, Jovetić će (makar do januara) biti u Interu, ali neće nastupiti u Ligi Evrope, jer zbog finansijskog fer-pleja nije licenciran zajedno sa Žoaom Marijom, Žofrijem Kondogbijom i Gabrijelom Barbosom.

"Razočaran sam što neću igrati u Ligi Evrope, ali pored mene tu nisu ni Žoao Mario, Kondogbija i Gabrijel Barbosa. Nadam se da ćemo proći grupu i da ću kasnije, u januaru naredne godine, biti licenciran. Nadam se i da ćemo osvojiti Ligu Evrope", rekao je Jovetić za Medijaset nakon što se priključio treninzima Intera.

Odlazak u Fiorentinu je bio praktično već viđen, ali su klubovi odjednom stopirali pregovore. Posljednjeg dana avgusta se kao opcija pomenuo i Milan.

"Ne, Milan nije bio u igri, samo Fiorentina. Imao samo kontakte sa Fiorentinom, tačnije ne ja, već klub, ali je na kraju zaustavio pregovore. Nisam ni htio da idem, moja želja je bila da ostanem i da igram", istakao je Jovetić, koji je u Inter stigao prošlog ljeta iz Mančester sitija.

Bonus video: