Mesi: Sanjam da se vratim u Njuels Old Bojs

Takvu mogućnost prošlog mjeseca nije odbacio ni potpredsjednik Njuelsa Kristijan D’Amiko, rekavši da postoji plan da se Mesi vrati u argentinski klub
0 komentar(a)
Lionel Mesi, Foto: Reuters
Lionel Mesi, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.09.2016. 11:55h

Jedan od najboljih fudbalera svijeta i zvijezda Barselone Lionel Mesi izjavio je danas da bi volio da se vrati u Njuels Old Bojs na zalasku karijere.

Mesi je šest sezona proveo u mlađim kategorijama Njuelsa, prije nego što je sa 14 godina prešao u Barselonu i kasnije osvojio sve što se može osvojiti na klupskom planu.

“Baš bih volio da se vratim u Njuels. To je nešto što uvijek imam na umu i što sanjam još od djetinjstva. Život je počeo da se mijenja, ne žalim što sam rano otišao, ali bih volio da se vratim u klub u kojem sam odrastao”, rekao je Mesi za argentinski “Telefe Polemika”.

Takvu mogućnost prošlog mjeseca nije odbacio ni potpredsjednik Njuelsa Kristijan D’Amiko, rekavši da postoji plan da se Mesi vrati u argentinski klub.

Petostruki dobitnik Zlatne lopte za najboljeg igrača svijeta je sa Barselonom osvojio impresivnih 29 trofeja, među kojima osam titula španske Primere i četiri Lige šampiona.

Bonus video: