Novi šamar za Jaju Turea: Gvardiola ga precrtao sa liste za Ligu šampiona

Bivši fudbaler Barse, Monaka i Olimpijakosa je ove sezone odigrao samo jedan meč za "građane"
1 komentar(a)
Jaja Ture, Foto: Reuters
Jaja Ture, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.09.2016. 15:51h

Jaja Ture se ove sezone sigurno neće naigrati kod Pepa Gvardiole, pitanje je koliko će uopšte i dobiti minuta kod trenera od kojeg je prije šest godina "pobjegao" iz Barselone i stigao na "Etihad".

Ono što je sigurno je da iskusnog veziste ove sezone neće biti u timu u Ligi šampiona, nakon što je klub danas objavio 21 ime za grupnu fazu elitnog evropskog takmičenja.

"Građani" su zbog finansijskog fer-pleja mogli da registruju "samo" 17 stranaca, na spisku ih je sada ukupno 18, s tim što jedan mora da otpadne do naredne srijede kada ističe rok.

Ture bi mogao da se nađe u sastavu tek za nokaut fazu Lige šampiona, u slučaju da se Siti plasira iz grupe u kojoj će se takmičiti sa Barselonom, Seltikom i Borusijom iz Menhengladbaha.

Bivši fudbaler Barse, Monaka i Olimpijakosa je ove sezone odigrao samo jedan meč za Siti, i to revanš plej-of runde kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Steaue, kada je Gvardiola šansu dao praktično drugom timu.

Spisak registrovanih igrača

Golmani: Klaudio Bravo, Vili Kabaljero;

Odbrana: Bakari Sanja, Vensan Kompani, Pablo Sabaleta, Aleksandar Kolarov, Gael Kliši, Džon Stouns, Nikolas Otamendi;

Vezni red: Fernando, Rahim Sterling, Ilkaj Gindogan, Hesus Navas, Kevin de Brujne, Fabijan Delf, Leroj Sane, David Silva, Fernandinjo;

Napad: Nolito, Serhio Aguero, Keleši Iheanačo.

Bonus video: