Sportski direktor Intera: Mislim da Jovetić ostaje

Klub iz Firence ne može da priušti platu koju Jovetić prima u Interu, a koja u bruto iznosu, sa porezima i raznim doprinosima, iznosi oko sedam miliona eura godišnje. U priču se, po italijanskim medijima, uključio i Milan
4 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Reuters
Stevan Jovetić, Foto: Reuters
Ažurirano: 31.08.2016. 15:21h

Veliki preokret u priči o transferu Stevana Jovetića, posljednjeg dana prelaznog roka.

Crnogiorski napadač će, po svemu sudeći, ostati u Interu, pošto su pregovori sa Fiorentinom vjerovatno otpali.

"Mislim da će Jovetić ostati u Interu", kazao je italijanskim novinarima sportski direktor Intera Pjero Ausilio.

Šta god da se desi, a stvari se posljednjih sati prelaznog roka lako mijenjaju, izgleda da je otpao Jovetićev povratak u Fiorentinu, što je minulih dana bilo "skoro dogovoreno".

Razlog? Klub iz Firence ne može da priušti platu koju Jovetić prima u Interu, a koja u bruto iznosu, sa porezima i raznim doprinosima, iznosi oko sedam miliona eura godišnje.

Odjednom, u priču se uključio Milan, što bi bio spektakularan transfer - da crnogorski napadač obuče dres Interovog gradskog rivala.

Italijanski mediji su naveli da je Adrijano Galijani u pregovorima sa Interom i Mančester sitijem oko isplate obeštećenja, pošto je otpala mogućnost da dres "roso-nera" obuče vezista Čelsija, Španac Sesk Fabregas.

Jovetić ne bi, naravno, bio prvi igrač koji je iz Intera prešao u Milan, ili obratno, ali da bi se transfer realizovao ostalo je malo vremena – prelazni rok završava se u ponoć.

Bonus video: