Korvino: Jovetić dolazi? Sačekajmo...

Vremena nema puno, prelazni rok se završava u četvrtak
6 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: YouTube
Stevan Jovetić, Foto: YouTube
Ažurirano: 29.08.2016. 17:31h

Stevan Jovetić u Fiorentini - italijanski mediji ne postavljaju dilemu, vjeruju da su sve tri strane saglasne da je budućnost crnogorskog napadača "viola", a ne Inter.

Zato, iako se traži konačan dogovor, malo ko na Apeninima vjeruje da bi povratak Jovetića u Firencu mogao da propadne.

Vremena nema puno, prelazni rok se završava u četvrtak.

Inter se odrekao Jovetića, fudbaler želi u Fiorentinu, želi i Fiorentina njega, ali je malu konfuziju juče izazvao prvi operativac za transfere "ljubičastih" Panteleo Korvino.

"Jovetić dolazi? Nadamo se, ali da bi se posao završio potrebno je i da se nešto žrtvuje", rekao je Korvino.

Na šta je mislio? Pretpostavlja se da je (mali) problem Stevanova godišnja plata u Interu od nešto više od četiri miliona eura, koju Fiorentina u ovom trenutku nije spremna da prihvati.

Inter, s druge strane, nije spreman da nastavi da u jednom dijelu plaća Jovetića dok je na pozajmici u renesansnom gradu, tvrde mediji dobro upućeni u dešavanja u milanskom klubu.

Ispada da je najrealnija opcija da Jovetić popusti i pristane da nešto manja primanja u Fiorentini, koja ne bi trebalo da budu veća od tri miliona eura.

"Znam šta je rekao Korvino. Da, u životu svi moramo da budemo spremni na određenu žrtvu da bismo ispunili planove. Sačekajmo da vidimo šta će nam donijeti pregovori. Sve će biti jasno u narednih 48 sati", istakao je sportski direktor Fiorentine Karlos Freitas.

Jovetić je, inače, prošle sedmice bio na klupi u porazu Intera od Kjeva, a juče protiv Palerma nije ni bio u protokolu, već je u vrijeme kada se milanski tim mučio sa Sicilijancima na "Meaci" odrađivao trening sa reprezentacijom u Podgorici.

Bonus video: