Brozović u Čelsiju za 25 miliona eura

Novinari sa Apenina javljaju da su se sportski direktori dva kluba, Pjero Auzilio i Panteleo Korvino, danas vidjeli u Gradu mode i da pokušavaju da završe transfer našeg napadača
0 komentar(a)
Marcelo Brozović, Foto: Beta/AP
Marcelo Brozović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 29.08.2016. 15:26h

Inter je riješio da ovog ljeta potpuno stabilizuje finansijski fer-plej odlaskom jednog od cjenjenijih igrača - u pitanju je Marcelo Brozović.

Hrvat će do kraja prelaznog roka, koji se završava u četvrtak, potpisao za Čelsi, nakon što su dva kluba postigla dogovor o obeštećenju od 25 miliona eura.

Kako prenosi italijanski "Goal.com", sada je ostalo samo da "plavci" i Brozović dogovore godišnju platu, ali je to u čitavoj priči najmanji problem.

Ovaj sajt prenosi da u poslu nema nikakvih uslova, niti da će u suprotnom pravcu krenuti Sesk Fabregas, kako su danas objavili pojedini italijanski mediji.

Brozović je ovog ljeta bio na meti Juventusa, ali je Inter bio izričit - da ako bivši vezista Dinama iz Zagreba treba da ide, ode samo u neki klub van Italije.

Inter će prodajom Brozovića konačno "izbrisati" finansijski minus, a Hrvat nije jedini igrač koji će napustiti Milano do kraja prelaznog roka, jer je samo pitanje dana (možda i sata) kada će se "crno-plavi" dogovoriti sa Fiorentinom o povratku Stevana Jovetića na "Artemio Franki".

Novinari sa Apenina javljaju da su se sportski direktori dva kluba, Pjero Auzilio i Panteleo Korvino, danas vidjeli u Gradu mode i da pokušavaju da završe transfer našeg napadača.

Inter će izgleda posljednjih dana i kupovati, i to u odbrani. Trebalo bi da stigne jedan od trojice bekova - Domeniko Krišito (Zenit traži 10 miliona eura), Marteo Darmijan (Mančester junajted je spreman da ga pusti na pozajmicu) ili Martin Kaseres (slobodan je agent, nakon što mu je istekao ugovor sa Juventusom).

Bonus video: