Igrače "rebnuli" 40 odsto plate za novembar

Dvojici igrača istekli ugovori, dvojica na transfer listi, dvojici će klub pomoći na nađu nove ekipe ako se ne izbore za status
2518 pregleda 2 komentar(a)
Fudbaleri Budućnosti kažnjeni su novčano, Foto: BORIS PEJOVIC
Fudbaleri Budućnosti kažnjeni su novčano, Foto: BORIS PEJOVIC
Ažurirano: 14.12.2018. 21:55h

Odbor direktora Fudbalskog kluba Budućnost donio je večeras odluku da igrače prvog tima novčano kazni u iznosu od 40 odsto primanja za novembar.

To je reakcija uprave kluba na očajnu seriju ekipe, koja u novembru nije ostvarila nijednu pobjedu u prvenstvu, a polusezonu je završila sa sedam vezanih mečeva bez pobjede, što je najgora serija Budućnosti u posljednjih 12 godina.

“Odbor direktora je analizirao prethodnu polusezonu i konstatovao da su rezultati kluba i pozicija na tabeli izuzetno loši i da ne odslikavaju ambicije kluba, a to je borba za titulu u domaćem prvenstvu i osvanje Kupa Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Preduzete su i prve konkretne mjere - Milanu Đurišiću i Balši Boričiću neće biti ponuđeni novi ugovori, nakon što su im istekli postojeći, Miljan Vlaisavljević i Balša Sekulić stavljeni su na transfer listu, dok će Dušanu Bakiću i Bojanu Roganoviću klub pomoći da nađu neki drugi angažman do kraja sezone ukoliko se ne izbore za status u prvom timu.

Bonus video: