"Vojnici" nisu uspjeli, Atina slavila u trileru

ako im je u posljednjem kolu kvalifikacionog turnira u Podgorici bio dovoljan samo bod, Danilovgrađani su u pravom trileru u Sportskom centru "Morača" poraženi sa 7:6.
86 pregleda 1 komentar(a)
Zoran Barović, Foto: Filip Roganović
Zoran Barović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 19.08.2016. 21:38h

Šampion Crne Gore u malom fudbalu, ekipa Military futsal, nije uspjela da se plasira u narednu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Iako im je u posljednjem kolu kvalifikacionog turnira u Podgorici bio dovoljan samo bod, Danilovgrađani su u pravom trileru u Sportskom centru "Morača" poraženi sa 7:6.

Cijelu utakmicu "vojnici" su jurili prednost protivnika, gubili su 2:0, 4:1, 6:2, pa 7:4, da bi sa dva gola u posljednjem minutu prišli na 7:6 i učili finiš neizvjesnim.

Do kraja je, međutim, ostalo 30-ak sekundi, premalo za još jedan gol i izjednačenje... Grci su sačuvali prednost i osvojili prvo mjesto u grupi, koje vodi u narednu fazu.

Golove za Military tim postigli su Bajčetić u 10, Radulović u 20, Đoković u 29, Lakčević u 30, Barović u 39. i Jakšić u 40. minutu.

Treće mjesto u grupi zauzeo je irski Blu medžik, koji je danas remizirao sa posljednjim u grupi, Tre fjorijem iz San Marina - 3:3.

Bonus video: