Murinjo: Pogba će igrati, ali ne 90 minuta

"U grupi je, konkuriše za meč i igraće", rekao je Murinjo pred sjutrašnji meč sa Sautemptonom
0 komentar(a)
Pol Pogba, Foto: Manutd.com
Pol Pogba, Foto: Manutd.com
Ažurirano: 18.08.2016. 18:13h

Navijači Mančester junajteda sjutra veče imaju motiv više da ispune "Old traford" - Žoze Murinjo je najavio da je Pol Pogba spreman za drugi debi u karijeri u dresu "crvenih đavola".

Francuz je propustio duel na premijeri engleskog šampionata protiv Bornmuta zbog isključenja u finalu Kupa Italije u duelu Juventusa i Milana, ali sada je debi izvjestan - najskuplji igrač svijeta će zaigrati u 2. kolu protiv Sautemptona na "Old trafordu".

Doduše, Žoze Murinjo je dao nekonkretan odgovor na pitanje da li će Pogba početi utakmicu sa "svecima"...

"Pol će debitovati, ali ne može da igra 90 minuta, nije spreman za toliko. U grupi je, konkuriše za meč i igraće", rekao je Murinjo.

Junajted je pobijedio na startu Premijer lige Bornmut u gostima sa 3:1, a Specijalni očekuje da "crveni đavoli" napreduju iz meča u meč. Počev od Sautemptona.

"Svidjelo mi se kako smo kontrolisali utakmicu protiv Bornmuta. Sada nas čeka Sautempton, koji je godinama unazad opasan protivnik za sve velike timove, ali mi pred svojim navijačima i ne pomišljamo na kalkulisanje. Ko će igrati? Rekao sam da Pogba hoće, to je momak koji poznaje Junajted i nije mu potrebno mnogo vremena da se adaptira", istakao je Murinjo.

Čelnici Premijer lige su ove sezone u kalendar takmičenja uvrstili novi termin, pa će gotovo svako kolo, umjesto subotom, počinjati u petak utakmicom u 21 čas.

Bonus video: