DEFANZIVAC POBJEGAO IZ TORINA

Mihajlović: Maksimović me je izdao, snosiće posljedice

Maksimović je napustio Torino i otišao u Srbiju jer zahtijeva da mu klub omogući transfer u Napoli, čiju zvaničnu ponudu ima na stolu
2 komentar(a)
Nikola Maksimović, Foto: Fctorino.it
Nikola Maksimović, Foto: Fctorino.it
Ažurirano: 15.08.2016. 10:27h

Trener fudbalera Torina Siniša Mihajlović izjavio je danas da ga je Nikola Maksimović izdao i lagao, kao i da će zbog propuštanja treninga snositi posljedice.

Maksimović je napustio Torino i otišao u Srbiju jer zahtijeva da mu klub omogući transfer u Napoli, čiju zvaničnu ponudu ima na stolu, spekuliše se od oko 25 miliona eura.

"Ne znam da li Maksimović pravi grešku svojom voljom ili ga neko savjetuje, ne zanima me to. Platiće posljedice svog ponašanja jer je narušio ugled kluba".

"Ima problem sa pamćenjem, zaboravlja da sam mu ja pružio šansu da debituje za reprezentaciju Srbije, a ništa nije rekao kada smo pričali prije nekoliko sedmica o njegovom statusu", rekao je Mihajlović za "Gazetu delo sport".

Maksimović se ljudima iz kluba ne javlja na telefonske pozive, četiri dana odsustvuje sa treninga, zbog čega ga najvjerovatnije očekuju sankcije.

"Zahvaljujući mom zalaganju klub mu je garantovao povećanje plate i povoljnu situaciju u slučaju transfera. Rekao sam mu da me sluša jer će naredne godine birati prelazak među najbolje klubove Evrope. Uvjeravao me je da je srećan, ali je nestao i kako sad da mu vjerujem".

Srpski stručnjak dodao je da ga je zemljak prevario.

"Za mene, uvijek su ljudske osobine ispred igračkih. Nikola je izdao sve, klub, saigrače, navijače i trenera. Sada je klub na potezu, Maksimović ima ugovor i ne može sam da odlučuje o svojoj sudbini".

"Ukoliko odluči da ostane u Torinu, onda će morati da povrati vjeru u sebe, kao čovjek, i kao fudbaler", oštar je Mihajlović.

Preporučujemo za Vas