KRITIKOVAO VAR TEHNOLOGIJU

Macari: Da nije bio Juventus dobili bismo penal ili dva

"Možda je trebalo da sude penal ili dva u našu korist, mi smo svakako imali taj utisak. U ostalim utakmicama, VAR bi vratio i pregledao snimke da bi se analizirale te situacije"
483 pregleda 1 komentar(a)
Macari, Foto: Reuters
Macari, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.12.2018. 11:13h

Trener Torina Valter Macari smatra da je njegova ekipa odigrala ravnopravno meč sa gradskim rivalom Juventusom.

Macari je doveo u pitanje kako to da VAR soba nije reagovala u nekim situacijama tokom meča u kojima smatra da je njegov tim oštećen.

Juve je na kraju meč i dobio golom iz penala koji je realizovao Kristijano Ronaldo.

"Imam samo pohvale za svoju ekipu jer su igrali rame uz rame sa 'tenkom' kakav je Juventus. U ovakvim utakmicama, sitnice prave razliku. Izgubili smo Sirigua u ranoj fazi, Ikaco je odigrao dobro. Šteta što smo izgubili bod koji smo zaslužili", rekao je Macari.

Macari smatra da se bodovi mogu "oduzeti" Juventusu samo ako potcijeni protivnika.

"Jedan nesrećni incident se pokazao odlučujućim. Možda je trebalo da sude penal ili dva u našu korist, mi smo svakako imali taj utisak. U ostalim utakmicama, VAR bi vratio i pregledao snimke da bi se analizirale te situacije. Beloti je skočio da odigra glavom što mu je specijalnost i gdje ima veliku šansu da da gol. I onda ako vas gurnu u vazduhu, ja to vidim kao čist penal. Ljudi kažu da se žalimo, ali od prošlog puta je bio sastanak u vezi sa VAR tehnologijom i od tada generalno provjeravaju. Beloti i Zaza su protestovali i tražili pregled", rekao je Macari.

Preporučujemo za Vas