Legende Junajteda brutalne: Loši ste, previše loši za ovakav klub

"Liverpul je mnogo bolji, ne možemo da pratimo njihov intezitet i brzinu", priznao je Žoze Murinjo
979 pregleda 0 komentar(a)
Murinjo, Foto: Reuters
Murinjo, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.12.2018. 19:48h

Liverpul je u najvećem engleskom derbiju savladao Mančester junajted 3:1 i pokazao da razlika između dva tima i dva najveća rivala izražena bodovima apsolutno pokazuje i kolika je razlika u kvalitetu i talentu.

I dok su "redsi" na vrhu tabele, "đavoli" su daleko i od zone Lige šampiona - imaju 19 bodova manje od lidera, a 11 od četvrtoplasiranog Čelsija.

"Liverpul je mnogo bolji, ne možemo da pratimo njihov intezitet i brzinu", priznao je Žoze Murinjo.

A kritike javnosti ovoga puta nisu usmjerene ka njemu već ka igračima. Legende kluba bile su oštre...

"Nekada je Junajted imao napadače kao što je Kantona, koji je loše lopte pretvarao u dobre. Sada ima Lukakua, koji dobre lopte pretvara u loše", rekao je Rajan Gigs.

"U Junajtedu igra mnogo fudbalera koji nisu dostojni ovog kluba. Da neko ne zna ništa o fudbalu, mislio bi da je Junajted prosječan engleski klub, a ne gigant", kazao je Roj Kin.

Murinju se zamjera što je Pola Pogbu ostavio na klupi...

"Zamislite Pogbu koji sa klupe gleda Matića, Ereru, Felainija i Freda kako ne umiju da naprave nijedno smisleno dodavanje", kazao je Gari Nevil.

"Ako ti ne treba Pogba, pusti ga da ide. Velika stvar ako ode... Odlazio je već jednom, pa je Junajted preživio", nadovezao se Kin.

Igrači, napomenuo je Murinjo, daju sve od sebe...

"U tome je problem. Oni daju sve od sebe, ali su loši. Defanzivno - katastrofa. Kupite igrača, vi ste Mančester, ogroman klub", poručio je Kin.

Bonus video: