Ranijeri: Tražićemo pojačanja do posljednjeg dana prelaznog roka

0 komentar(a)
Džejmi Vardi i Klaudio Ranijeri, Foto: Reuters
Džejmi Vardi i Klaudio Ranijeri, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.08.2016. 09:01h

Trener engleskog šampiona Lestera Klaudio Ranijeri rekao je danas da bi još neki fudbaler mogao da pojača ekipu do završetka prelaznog roka, krajem ovog mjeseca.

U Lester su ovog ljeta došli Nampali Mendi, golman Ron Robert Ciler, Luis Ernandes, Ahmed Musa i Bartoš Kapustka.

Brojni klubovi zainteresovani su za nekolicinu igrača Lestera koji su prošle sezone osvojili prvu šampionsku titulu u istoriji kluba. N'Golo Kante otišao je u Čelsi, a najbolji strijelac Džejmi Vardi odbio je ponudu Arsenala. Neizvesno je da li će u klubu ostati jedan od najboljih igrača Rijad Marez.

"Teško je reći da je sve završeno. Možda će se nešto desiti krajem prelaznog roka ako budemo imali priliku da pojačamo ekipu, ali trenutno smo u redu", rekao je Ranijeri, prenijeli su britanski mediji.

Lester je sinoć izgubio od Barselone sa 2:4 u prijateljskoj utakmici u Štokholmu, a oba gola postigao je Musa, koji je došao iz CSKA iz Moskve za sumu od 16 miliona funti, što je rekordan transfer Lestera.

Lester će takmičarsku sezonu početi u nedjelju kada će igrati protiv Mančester junajteda za trofej Komjuniti Šild, a odbranu titule u Premijer ligi počinje utakmicom protiv Hal sitija, 13. avgusta na gostujućem terenu.

Bonus video: