Tumbaković: Opet u Partizanu? Nije realno

“Profesionalne obaveze i odgovornost koju imam prema reprezentaciji Crne Gore, kao i odgovornost i obaveze koje nosi funkcija šefa stručnog štaba u klubu kakav je Partizan, nisu lako uskladive. Realno gledano, teško da te dvije stvari mogu da idu zajedno”, rekao je Tumbaković za Žurnal
1 komentar(a)
Ljubiša Tumbaković, Foto: Savo Prelević
Ljubiša Tumbaković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.08.2016. 11:37h

Ljubiša Tumbaković je zaista prvi kandidat za trenera Partizana, ali je za Žurnal pojasnio da u ovom trenutku nije realno da uporedo vodi i beogradski klub i crnogorsku reprezentaciju.

Može li Tumba da bude na dvije klupe istovremeno? Postoji li šansa da se zbog Partizana zahvali predsjedniku Fudbalskog saveza Crne Gore Dejanu Savićeviću i napusti “hrabe sokole” samo mjesec prije početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo?

U ovom trenutku to su ključna pitanja…

"Profesionalne obaveze i odgovornost koju imam prema reprezentaciji Crne Gore, kao i odgovornost i obaveze koje nosi funkcija šefa stručnog štaba u klubu kakav je Partizan, nisu lako uskladive. Realno gledano, teško da te dvije stvari mogu da idu zajedno", rekao je Tumbaković za Žurnal.

U svakom slučaju, najkasnije do večeras sve dileme bi trebalo da budu otklonjene, jer Partizan što prije mora da imenuje novog trenera nakon što je Ivan Tomić u nedjelju poslije poraza od Napretka podnio ostavku.

Opcija je i Marko Nikolić, a pominje se i mogući povratak Vuka Rašovića u Humsku.

Bonus video: