Božović: Dali smo navijačima lažnu nadu

1 komentar(a)
Miodrag Grof Božović, Foto: Crvena zvezda
Miodrag Grof Božović, Foto: Crvena zvezda
Ažurirano: 03.08.2016. 08:47h

Crvena zvezda je sinoć eliminisana od Ludogoreca u 3.kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a trener MIodrag Grof Božović je realno sagledao stvari i rekao da je bugarski tim jednostavno bio bolji.

"To što smo poveli reklo bi da smo dobro otvorili utakmicu, ali nismo. Ludogorec je bio bolji, bolje je igrao i preokrenuo je rezultat, a kada smo dobili igrača više, olako smo to ispustili. Da smo imali igrača više u nastavku možda bismo nešto napravili, ovako smo se namučili da izjednačimo i nismo mogli više od toga", rekao je Grof i dodao:

"Jedino mi je žao ove atmosfere. Meni je žao što smo ljudima dali lažnu nadu, ali teško je sakupiti igrače za mjesec i ući u Ligu šampiona. Ipak, lijepo je bilo biti akter ovakve utakmice, nadam da se da ćemo imati mudrosti i strpljenja i da ćemo sačuvati ovu atmosferu, jer poslije istorijskih poraza uvijek se traže krivci... No, važno je da sačuvamo atmosferu:

Imao je poruku i za javnost.

"Slušam ogromne kritike o tome da su pare date na inostrane igrače, pominju se neki milionski iznosi, a žutu banku nisu vidjeli... Svi su došli bez obeštećenja, da igraju za platu. Država pomaže "vječite", međutim velika većina novca obezbjeđuje se od prodaje igrača", istakao je Božović.

Bonus video: