Partizan želi Tumbakovića za trenera?

Navodno, u toku su razgovori čelnika kluba i Tumbakovića, a nije poznato kakav je stav predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore Dejana Savićevića po ovom pitanju
1 komentar(a)
Ljubiša Tumbaković, Foto: Zoran Đurić
Ljubiša Tumbaković, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 02.08.2016. 16:14h

Partizan već dva dana traži trenera nakon ostavke Ivana Tomića, a beogradski Žurnal donosi ekskluzivu: "Crno-bijeli" su kontaktirali Ljubišu Tumbakovića, selektora crnogorske reprezentacije.

Navodno, u toku su razgovori čelnika kluba i Tumbakovića, a nije poznato kakav je stav predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore Dejana Savićevića po ovom pitanju.

Tačnije, ako bi Tumbaković odlučio da se vrati u Humsku da li bi to značilo da napušta "hrabre sokole" ili bi se pronašao model da vodi i Partizan i Crnu Goru.

Kako god, izgleda da je popularni Tumba prvi pik Partizana, a sportski direktor Ivica Iliev jutros je rekao da će ime novog trenera biti poznato večeras ili sjutra.

Tumbaković je prije skoro dvije godine bio kandidat za predsjednika Partizana, kasnije je kratko bio u upravi (kao sportski direktor, pa potpredsjednik) koju je brzo napustio, prije nego što je početkom ove godine preuzeo Crnu Goru.

U igri za trenera Partizana je i Marko Nikolić, takođe bivši trener "crno-bijelih", koji je tražio ugovor na tri godine, dok mu klub nudi 1+1.

Nikolić će postati realna opcija tek ako Tumbaković ne pristane, prenosi Žurnal.

Bonus video: