Konačno: Kandreva u Interu

Na kraju, Lacio je prihvatio da pusti Kandrevu za 22 miliona eura, a transfer bi mogao da dostigne i cifru od 25 miliona ako se aktiviraju bonusi, prenose italijanski mediji
0 komentar(a)
Antonio Kandreva, Foto: Beta/AP
Antonio Kandreva, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 02.08.2016. 12:50h

Pregovori Intera i Lacija za Antonija Kadrevu danima unazad su bili poput telenovele, situacija se mijenjala iz dana u dan jer Klaudio Lotito činio sve da makar uspori transfer, ali sada su dva kluba i definitivno postigla dogovor - italijanski reprezentativac će sjutra ili u četvrtak postati „nerazuro“.

Na kraju, Lacio je prihvatio da pusti Kandrevu za 22 miliona eura, a transfer bi mogao da dostigne i cifru od 25 miliona ako se aktiviraju bonusi, prenose italijanski mediji.

Kandreva je da bi došao u Inter prihvatio i da mu se smanji plata za oko 500 hiljada eura (primaće 2,3 miliona po sezoni), pa je tako milanski velikan imao keca u rukavu u pregovorima sa Lotitom i donekle pojača ponudu koja je u startu iznosila 20 miliona plus bonusi.

Očekuje se da Kandreva već sjutra stigne u Grad mode i prođe medicinske preglede, a da u četvrtak, kada Inter nastavlja pripreme poslije turneje u Sjedinjenim Američkim Državama, odradi i prvi trening sa novim saigračima u centru Apijano Đentile.

Prije Kandreve, Inter je doveo Evera Banegu (iz Sevilje), Kristijana Ansaldija (Đenova) i Džanera Erkina (Fenerbahče), a italijanski mediji danas prenose da je praktično postigao dogovor sa Santosom oko dolaska talentovanog napadača Gabrijela Barbose.

Prelazni rok Intera do kraja avgusta zavisiće isključivo od toga da li će otići Mauro Ikardi, kojeg žele Napoli i Arsenal.

Bonus video: