Reakcije nakon žrijeba LŠ: Klop jedva čeka Minhen, Kovač siguran u prolaz

Danas su izvučeni parovi osmine finala
974 pregleda 0 komentar(a)
Žrijeb Lige šampiona, Foto: UEFA
Žrijeb Lige šampiona, Foto: UEFA
Ažurirano: 17.12.2018. 15:15h

Liverpul - Bajern

"Odavno nisam bio u Minhenu, naravno da se radujem. Divan stadion, divna atmosfera, vrlo inspirativna. Vjerujem u momke, znam koliko mogu i da ćemo uraditi sve", Jirgen Klop, trener Liverpula.

"Mi smo Bajern. Ubijeđen sam da ćemo proći, iako je Liverpul ozbiljan kandidat za titulu", Niko Kovač, trener Bajerna.

Ajaks - Real Madrid

"Težak žrijeb, ali u isto vrijeme i sjajan. Moramo se skupiti, ali mislim da imamo šanse. Moramo igrati hrabro i vjerovati u sebe", Dejli Blind, fudbaler Ajaksa.

Roma - Porto

"Imali smo sreće s obzirom koje smo sve ekipe mogli da izvučemo, ali ne smijemo da potcijenimo Porto. Jako su dobra ekipa, igrali su odlično u grupi. Sada prolazimo kroz težak period, ali imamo dovoljno da se do vratimo u pravu formu", Franćesko Toti, direktor Rome.

Lion - Barselona

"Barselona je najteži mogući protivnik. Daćemo sve od sebe. Biće to dvije sjajne utakmice", Bruno Ženesio, trener Liona.

Totenhem - Borusija Dortmund

"Vrlo jak protivnik. Šanse su 50-50, ali naš cilj je četvrtfinale", Hans Joakim Vacke, direktor Dortmunda.

Mančester junajted - PSŽ

"Imamo kvalitet da pobijedimo u prvom meču. To bi bio veliki korak. Čeka nas iskusan tim, nepredvidiv...", Tomas Tuhel, trener PSŽ-a.

Atletiko Madrid - Juventus

"Imamo jak tim, samouvjereni smo. Atletiko je balansirana ekipa, teško je igrati protiv njih. Odlično se brane, a naprijed Kosta i Grizman uvijek prave probleme", Pavel Nedved, direktor Juventusa.

"Ko ima ambicije, taj se ne plaši", Masimilijano Alegri, trener Juventusa, na tviteru.

Šalke - Mančester siti

"Tri godine sam bio u Sitiju, jedva čekam mečeve. Biće nam jako teško, ali pokušaćemo", Matija Nastasić, fudbaler Šalkea.

Bonus video: