Grof: Devedeset odsto medija nam želi katastrofu

11 komentar(a)
Miodrag Grof Božović, Foto: Crvena zvezda
Miodrag Grof Božović, Foto: Crvena zvezda
Ažurirano: 28.07.2016. 15:22h

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da njegova ekipa trenutno razmišlja samo o predstojećoj utakmici sa Metalcem, ne i o revanšu sa Ludogorecom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Teška utakmica je pred nama, iskustvo iz prošle sezone kada smo na Marakani jedva savladali Metalac golom u 80. minutu govori u prilog tome. Vjerovatno će slično biti i sjutra."

"Bez namjere da ikog uvrijedim Zvezda na Marakani uvijek zavisi od sebe. Razmišljamo samo o svojoj igri i nadam se da ćemo sjutra da uspijemo da osvojimo tri boda", rekao je Božović novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Crveno-bijeli sjutra dočekuju Metalac u drugom kolu Super lige Srbije. Utakmica je na programu od 20.00.

Zvezda u duel s Metalcem ulazi poslije remija sa Ludogorecom (2:2) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Revanš se igra u utorak u Beogradu.

"Objektivno vjerovatno je svima još u glavi utakmica protiv Ludogoreca, ali treba što prije da je zaboravimo. Teško je pripremati ekipu u jednoj nedjelji i za domaće prvenstvo i za evropske utakmice, ali moramo da se navikavamo. Najvažnije nam je da pobijedimo Metalac", rekao je Božović.

"Već se piše o protivniku u četvrtom kolu, a još ni treće nismo prošli. Loše je da se tako piše... Oko 90 odsto medija je negativno i želi katastrofu. Nadam se da će im poslije Metalca i Ludogoreca biti loše."

Božović je najavio da će za sjutrašnji meč promijeniti sastav u odnosu na meč u Razgradu.

"Sjutra će na terenu biti ljubimci javnosti, Plavšić i Petković, pošto se stalno pominje zašto ih nema. Svi su igrači Crvene zvezde, igraju oni za koje se ja opredjelim. Trudim se da budem pošten jer onaj ko igra i trenira kako treba uvijek će imati mesto", dodao je trener Zvezde.

On je naveo da Ugo Vijera nije u formi u kakvoj je bio kad je došao u Zvezdu.

"Možda se osjeća zapostavljeno, ali takav je sport. U fudbalu nema minulog rada, svakog zanima samo sljedeća utakmica", kazao je Božović.

Bonus video: