Rakojević: Bolje nego u prvoj utakmici

Trener Mladosti nije želio da komentariše suđenje - Podgoričanima nije priznat regularan gol Kopitovića u 34. minutu, kod rezultata 0:0, a bilo je još spornih situacija.
2 komentar(a)
Rakojević, Foto: Www.sportal.bg
Rakojević, Foto: Www.sportal.bg
Ažurirano: 20.07.2016. 10:11h

"Igrali smo bolje nego u prvoj utakmici, a izgubili smo sa većom razlikom", prokomentarisao je trener Mladosti Nikola Rakojević.

Crnogorski prvak je sinoć pod Goricom u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona poražen od Ludogoreca sa 3:0 i ukupnim porazom 5:0, računajući i meč u Razgradu, oprostio se od evropske scene.

"Mislim da smo odigrali korektno, naročito u prvom poluvremenu. Djelovalo je drugačije u odnosu na prvi meč i mislim da smo pokazali napredak, bez obzira na krajnji rezultat", dodao je trener Mladosti.

Kako god, Ludogorec je opet pokazao je mnogo kvalitetniji od Mladosti.

"Vidjelo se šta znači individualni kvalitet. U momenu kada smo igrali dobro, primili smo gol iz solo-akcije. Kada za protivnike imate takve igrače, onda nemate rješenja za njih", apostroforao je Rakojević, misleći na sjajan gol Holanđanina Lukokija, kojim je prelomljen duel.

Trener Mladosti nije želio da komentariše suđenje - Podgoričanima nije priznat regularan gol Kopitovića u 34. minutu, kod rezultata 0:0, a bilo je još spornih situacija.

"O suđenju ne mislim ništa, vidjeli su svi šta se dešavalo".

Trener Ludogoreca Georgi Demerdžijev smatra da je svaka odluka sudije bila na mjestu.

"Vidio sam snimak na poluvremenu, mislim da je sve bilo čisto. Slična situacija viđena je u prvoj utakmici, kada je gol nama poništen".

Ludogorec se sprema za 3. kolo kvalifikacija za LŠ, gdje će se sastati sa Crvenom zvezdom.

"Tek sad počinjemo pripreme za tu utakmicu. Bili smo skoncentrisani na revanš protiv Mladosti. Imali smo dobar rezultat iz prvog meča, počeli smo dobro i drugi meč, onda smo imali kolebanja tokom prvog poluvremena. Ipak, kada smo postigli prvi gol totalno smo preuzeli kontrolu. Dali smo još dva u nastavku i to je bilo to", istakao je Demerdžijev.

Bonus video: